Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru insalata caprese:

 

    rosii - nu am o cantitate clar stabilita, totdeauna decid "la ochi" in timp ce o prepar - pentru o portie folosesc cam 10 rosii cherry sau 3 rosii mari branz tofu - doua trei felii de grosute pe care le tai patrate cat sa poata fi luate in varful furculitei. 1 fir de busuioc (stilul clasic) sau alte verdeturi ce va plac. Eu am cumparat o cutie cu vlastari de creson - cei ce se pricep mai mult ca mine, spun ca vlastarii sunt o adevarata mina de sanatate, acele mici plantute sunt adevarate bombe de vitamine si nutrienti. ulei de masline - 1 lingura un strop de otet balsamic sare, piper
Mod de preparare insalata caprese:

Rosiile spalate si taiate ca pentru salata se toarna intr-un bol, se stropesc cu ulei de masline, se potrivesc la gust cu sare, piper, putin otet. Adaugam si bucatile taiate de tofu, deasupra presaram verdeata (adica, in cazul meu, vlastarii de creson) , amestecam totul cu grija (ca sa nu zdrobim ingredientele) - asta pentru un plus de omogenizare si gata: avem o minunata gustare - nu pot sa spun ca tine de foame prea mult dar e gustoasa si plina de sanatate. Parol!

O reteta recomandata de blogul casutalaurei.blogspot.ro/