Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru  salata de naut, de post:
    2 conserve naut de 400g 8-10 rosii cherry 1 ceapa rosie 100 g masline 2-3 linguri zeama lamaie 1 legatura patrunjel 1/2 legatura marar un praf de oregano uscat 4 linguri ulei masline sare, piper
Mod de preparare salata de naut, de post:

Procesul de preparare e foarte simplu si incepe prin a scurge conservele intr-o sita incapatoare. Clatim bine nautul si il curatam de coji. Il amestecam cu zeama de lamaie, uleiul, patrunjelul si mararul tocate marunt, oregano, sare si piper si lasam la marinat pana cand pregatim restul ingredientelor.
Taiem in sferturi sau jumatati rosiile cherry, tocam marunt ceapa si le amestecam cu nautul si maslinele.
Cam asta este salata de post, in curand urmeaza si o reteta de dulce.

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul furnicuti.blogspot.ro/