Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru tabouleh:
    6 - 7 rosii cherry 100 g cous cous dezhidratat 1 legatura ceapa verde 2 legaturi patrunjel 2 - 3 linguri ulei de masline (cu ardei iute daca vreti sa fie putin picanta) zeama de la o lamaie cateva frunze de menta sare, piper
Mod de preparare tabouleh:

Cous cousul pe care il aveam trebuia fiert, asa ca l-am fiert vreo 7 minute in apa cu putina sare, dupa care l-am lasat sa se scurga.
Tocam fin ceapa, patrunjelul, menta pe care am taiat-o din tufa de pe pervaz, iar rosiile le taiem cubulete mici.

Amestecam toate legumele cu cous cous-ul, zeama de lamaie, sare, piper, ulei. Asezam pe farfurie cateva frunze de salata creata si deasupra punem tabouleh wannabe-ul. Ornam cu o felie de lamaie si savuram aceasta salata care are aproximativ 110 calorii la 100 de grame.

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul /furnicuti.blogspot.ro/