Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru pulpe de pui in sos de mustar:
    4 pulpe de pui superioare 4 linguri ulei de masline 2 lingurite mustar cu piper 1 lingurita mustar simplu 1 lingurita oregano uscat sare si piper 1 lingura ulei de masline pt uns tava 1/2 capatana usturoi

Garnitura de legume:

    1 punga mix de legume (brocoli, morcov, porumb, mazare) - 350 gr 300 gr fasole verde congelata condimente: sare, piper praf de usturoi 2 linguri ulei de masline 1/2 cana apa
Mod de preparare pulpe de pui in sos de mustar:

Spalam pulpele si indepartam pielea (daca doriti voi puteti lasa si pielea). Saram si piperam carnea pe ambele parti si o crestam din loc in loc.
Intr-un bol frecam uleiul cu mustarul pana se ingroasa si devine ca o maioneza. Adaugam oregano si amestecam. Ungem bucatile de carne cu acest amestec. Usturoiul curatat si taiat felii il punem in crestaturile facute. Punem carnea intr-o tava in care am picurat putin ulei de masline. Acoperim cu o folie de Al si lasam la rece aprox o ora.

Dam la cuptorul preincalzit la 190 de grade timp de 40-45 de minute. Dupa acest timp indepartam folia de Al si mai lasam la cuptor 15-20 de minute pana se rumenesc pulpele frumos deasupra.
In timp ce avem pulpele la cuptor pregatim legumele. Intr-un wok calim legumele in putin ulei de masline. Adaugam o jumatate de cana de apa, condimentam cu sare, piper si pudra de usturoi si oprim focul cand apa s-a evaporat (aprox 10 minute).

Scoatem pulpele din cuptor si le servim calde cu garnitura de legume.

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul timeaioo.blogspot.ro/