Timp de preparare: 15 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru tocanita de naut:

    500 g naut fiert si scurs 70-100 ml de zeama ramasa de unde a fiert nautul 5-6 rosii uscate 4-5 catei de usturoi ulei de masline sare si piper boia de ardei afumata (optional)


Mod de preparare pasta de naut:

In vasul de la robotla cutitadaugam boabele de nautrosiile uscatecateii de usturoi. Mixam pana devine o pasta. Acum, adaugam putina apa de la naut pentru emulsionare. Mixam si dam pe turatie mica. Turnam in fir subtire ulei de masline sau chiar ulei aromat din borcanul cu rosii, pana obtinem o consistenta fina si umeda. Asezonam dupa gust.
Daca nu aveti robot de bucatarie va veti descurcade minune si cu un blender.
Am servit pasta de naut aromata cu paine neagra prajita.


Va doresc pofta buna si post usor!

Va astept pe blogul meu pentru retete de post usoare calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/


O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)