Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru tocanita de inima de porc:
    o inima de porc 1 ceapa 2 morcovi 1/2 ardei capia 2-3 catei de usturoi sare si piper

Mod de preparare tocanita de inima de porc:

Inima se taie la jumatate si se elimina eventualele cheaguri de sange. Apoi se lasa in apa cateva ore, tocmai pentru a o spala bine de sange.

Intr-o tigaie, am calit putin ceapa cu morcovii si ardeii. Am adaugat apoi inima taiata cubulete si am lasat-o putin pe foc, cat sa isi schimbe usor culoarea, dupa care am stins cu apa si am lasat-o sa fiarba la foc mic cam 2-3 ore.
*daca e nevoie, mai completati cu apa, dar doar cate putin, ca la final sa aveti un sos scazut si cremos
** puteti face reteta si in slow cooker

Cand inima s-a gatit bine, veti fi uimit de textura ei! Adaugati patrunjel verde si serviti cu cartofi sau paste.

Aceasta reteta este recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/