Timp de preparare: 2 - ore

Dificultate: redusa

Ingrediente pentru salata de limba de porc cu ciuperci:

    4-5 bucati de limba de porc 1 conserva de ciuperci feliate 3 castraveti acri 1/2 cana cu maioneza 200 g smantana marar sare,piper si fulgi de ardei iute


Mod de preparare salata de limba de porc cu ciuperci:

Se fierbe limba de porc, foarte bine, in apa cu sare,foaie de dafin si cateva boabe de piper. Scurgem apa si lasam limba sa se raceasca. Incepem sa curatam limba de perisori si pielite. O taiem in cubulete mici.
Castraveti se taie si ei in cubulete mici. Se scurg. Ciupercile se trec printr-un jet de apa. Se lasa sa se scurga bine. Intr-un vas amestecam carnea,ciupercile,castravetii,adaugam maioneza cu smantana,mararul tocat si condimentam dupa gust. O bunatate !


Pofta buna !

Mai multe retete pe blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/


O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)