Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru porc cu ardei in patru culori:
    200 g muschi de porc 1 jumatate ardei rosu 1 jumatate ardei galben 1 jumatate ardei portocaliu 1 jumatate ardei verde 1 praf de sare cateva bucatele de ghimbir tocat 1 catel usturoi 150 g amidon de porumb 2 lingurite sos de soia 1 lingurita sos hoisin 50 ml supa clara sau apa
Mod de preparare porc cu ardei in patru culori:

Dintr-o lingurita de amidon, cele 2 lingurite de sos de soia, sosul hoisin, sare si supa sau apa formam un sos pe care il punem deoparte. Carnea de porc taiata cubulete se tavaleste prin amidon, apoi se pune la prajit. Scoatem bucatelele de carne pe o farfurie si punem deoparte. Intr-o tigaie incingem o lingurita de ulei si calim usor usturoiul si ghimbirul, adaugam ardeiul taiat cubulete, lasam cateva minute. Adaugam si cubuletele de carne prajite, apoi sosul format mai devreme.

Mai lasam un pic pana se ingroasa sosul in tigaie si putem servi. Dupa cum v-am zis, are un aspect tare placut, iar gustul este deosebit.

Pe blogul andreeachinesefood.blogspot.ro gasiti si alte retete chinezesti la fel de aromate.