Timp de preparare: 1 - ore

Dificultate: redusa Ingrediente necesare pentru pateu de ciuperci:
    1 kilogram de ciuperci champignon sare 1 lingurita de piper negru boabe 3 linguri cu margarina 1 ceapa medie putina verdeata pentru decor 1 morcov 1 radacina mica de telina 1 mana de ciuperci negre  1 lingura cu varf cu faina 1 ceapa pentru fiertul ciupercilor  1 ardei gras


Mod de preparare pateu de ciuperci:

Se spala ciupercile, se taie foarte marunt. Se pun la fiert cu radacina de telina, ardeiul gras, 1 ceapa si un morcov. Se lasa sa fiarba pana ce se scade mult din apa. Dupa aceea, se scot ciupercile, se dau deoparte. Se pregateste un sos din 3 linguri de margarina care se topeste intr-o tigaie, se adauga apoi 1 lingura cu varf cu faina si 1 ceapa tocata pestisori. Se amesteca, apoi se adauga ciupercile, maslinele condimentele si restul de apa in care au fiert. Se amesteca mereu, pana ce se obtine o pasta. Se decoreaza cu verdeata.

Pofta buna!
 

Pe blogul ideidelicioase.blogspot.ro veti gasi si alte retete delicioase.


O reteta propusa de: Delicioase Idei (IdeiDelicioase)