Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru prajitura cu caise:
    100 g unt 3 oua 200 zahar 200 g iaurt natural danone 300 g faina 1 plic praf de copt 2 plicuri vanilie 250 g caise curatate de samburi si taiate bucati
Mod de preparare prajitura cu caise:

Freci spuma untul cu zaharul + vaniliile, adaugi treptat ouale, iaurtul, faina cernuta+praful de copt. Torni compozitia obtinuta in tava tapetata cu hartie de copt (24x21,5 dimensiunea tavii, dar se poate folosi o tava cu dimensiuni apropiate de aceste dimensiuni), asezi deasupra fructele trecute prin faina, dai tava cu compozitia la cuptor pt 25-30 minute la foc mijlociu in cuptorul preincalzit. Cand prajitura este coapta, o scoti din cuptor, o lasi la racit, o asezi pe un platou, o pudrezi cu zahar pudra amestecat cu vanilie.

Aceasta reteta a fost oferita de blogul dulcesarat.blogspot.ro