Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru furnici in copac:Taieteii pun intr-un bol, se acopera cu apa fiarta si se lasa sa se inmoaie timp de 8-10 minute. apoi se scurg bine.
In timpul asta, amestecati carnea cu sosul de soia, otetul, uleiul de susan si amidonul si lasati-o deoparte, sa se aromeze bine.
Incingeti vreo 2 linguri de ulei de floarea soarelui in wok sau intr-o tigaie mare. Aruncati acolo ghimbirul, usturoiul, ardeiul iute si partea alba a cepelor verzi. Calitile la foc iute cateva minute si apoi puneti in tigaie si carnea. Amestecati vartos carnea, inca 5 minute. La sfarsit, adaugati in tigaie si taieteii si restul de ceapa verde!
All done!
Infulecati cu pofta si ziceti-mi mie ca nu va invat de bine!
Pentru a descoperi si alte retete interesante, accesati blogul leblogpiquant.com