Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru furnici in copac:
    250g taietei de orez subtiri (de la Mega) 300g carne tocata de porc 2 linguri sos de soia 2 linguri otet de orez (dar merge si otet de vin) cateva picaturi de ulei de susan 1 lingura amidon 1 bucatica cat un deget de gimbir proaspat, ras pe razatoarea mica 4 catei de usturoi feliati subtire 1/2 ardei iute, maruntit 3 cepe verzi, taiate feliute
Mod de preparare furniciti in copac:

Taieteii pun intr-un bol, se acopera cu apa fiarta si se lasa sa se inmoaie timp de 8-10 minute. apoi se scurg bine.
In timpul asta, amestecati carnea cu sosul de soia, otetul, uleiul de susan si amidonul si lasati-o deoparte, sa se aromeze bine.

Incingeti vreo 2 linguri de ulei de floarea soarelui in wok sau intr-o tigaie mare. Aruncati acolo ghimbirul, usturoiul, ardeiul iute si partea alba a cepelor verzi. Calitile la foc iute cateva minute si apoi puneti in tigaie si carnea. Amestecati vartos carnea, inca 5 minute. La sfarsit, adaugati in tigaie si taieteii si restul de ceapa verde!

All done!

Infulecati cu pofta si ziceti-mi mie ca nu va invat de bine!

Pentru a descoperi si alte retete interesante, accesati blogul leblogpiquant.com