Timp de preparare: 50 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru tarta cu branza, ceapa verde si rosii:
    400g foietaj 350g branza 2 linguri smantana 2 legaturi ceapa verde 3 oua piper 3 rosii 1 lingura gris

Mod de preparare tarta cu branza, ceapa verde si rosii:

Lasam foietajul sa se decongeleze in frigider. Maruntim branza si o amestecam cu ceapa verde tocata cu ouale si cu piperul.  Tapetam o tava de tarta cu hartie de copt si asezam foietajul pe care l-am intins usor cu sucitorul. Il intepam pe toata suprafata cu o furculita si presaram grisul. Intindem compozitia de branza si asezam feliile de rosii(sau jumatati de rosii cherry) pe toata suprafata de branza.
Dam la cuptorul deja incins la 180-200 de grade pana se rumeneste.
 


O reteta propusa de: mihaelaa mihaela (mihasara)