Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru salata de pui:
    un piept de pui 2-3 linguri de porumb din conserva 2 cartofi un borcan mic de ciuperci champignon de marime medie maioneza sare piper verdeata pt decor
Mod de preparare salata de pui:

Pieptul de pui se fierbe, la fel si cartofii care se fierb in coaja. Daca aveti ciuperci proaspete, le fierbeti timp de 5-6 minute si aruncati apa de 2 ori. Ciupercile se taie marunt, cartofii se taie cubulete ca la salata boeuf, la fel si pieptul de pui. Se amesteca toate ingredientele intr-un vas larg, se da sare si piper, apoi se asezoneaza cu maioneza bine acrita cu lamaie, in ce proportie doriti. Eu am facut o maioneza dintr-un ou crud, 200 ml ulei si zeama de la o lamaie.
Se decoreaza cu frunze de patrunjel sau marar.

Cititi si alte retete pe blogul retete-vechi-si-noi.blogspot.ro