Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru ciorba olteneasca de loboda:
    1 kg loboda 2 morcovi 3 fire ceapa verde 2 fire usturoi verde 1 legatura leustean 3 oua 1 litru bors 100 ml smantana-optional sare,piper
Mod de preparare ciorba olteneasca de loboda:

Spalati loboda si rupeti-o in fasii. Puneti-o intr-o oala cu morcovii curatati si taiati marunt. Acoperiti-le cu apa si fierbeti-le 15 minute, apoi turnati borsul fiert separat. Adaugati usturoiul si ceapa tocate marunt si lasati-le sa fiarba incet. Amestecati ouale batutehttp://calatorii-culinare-adina.blogspot.ro cu putina faina si turnati amestecul in ciorba prin strecuratoarea de ceai, ca sa obtineti zdrente de ou.
Mai fierbeti inca 10 minute, picurati cativa stropi de ulei, sare, piper, apoi opriti focul.
Adaugati leustean, eventual smantana, la servire.

O reteta propusa de blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro