Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru ciulama de pui cu ciuperci:
    1 ceapa mare 2 conserve de ciuperci 2 morcovi 1 ardei rosu pulpe de pui dezosate sau piept de pui patrunjel sare, piper putin ulei

Mod de preparare ciulama de pui cu ciuperci:

Intr-o tigaie caliti ceapa in putin ulei si cand devine sticloasa adaugati ciupercile. Dupa ce le las sa se caleasca putin impreuna, adaug putina apa si las "la calit in apa", o metoda mai sanatoasa care va ajuta sa eliminati senzatia de prajeala grea.
Apoi adaugati treptat ardeiul, morcovii dati pe razatoare si carnea taiata cubulete. Lasati la calit putin pana se albeste carnea si morcovii lasa culoare, dupa care mai adaugati putina apa, cam cat sa ajungeti la nivelul carnii. Acoperiti si lasati sa fiarba la foc mic.

Potriviti la gust cu sare, piper si patrunjel inainte de servire.

Aceasta reteta a fost propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro