Cred ca din cand in cand (daca nu chiar mai des ), e bine sa mancam si ceva mai lejer, mai ales dupa zile de sarbatoare.
Ce va arat eu aici, nu as putea spune ca e tocmai o reteta, dar o postez doar pentru a va da o idee pt un pranz sau cina rapida si sanatoasa.
Ingrediente necesare pentru dovlecel cu piept de pui la gratar:
2 bucati piept de pui
| un dovlecel micut
| sare si piper
| condimente pt carne
| rosii cherry
Mod de preparare dovlecel cu piept de pui la gratar:
Carnea de pui o feliem mai subtire si o saram. Dovlecelul spalat, curatat si feliat de-a lungul il saram si piperam pe ambele parti. Punem feliile de piept de pui si dovlecel pe gratar si lasam cateva minute pe ambele parti. Asezam totul pe o farfurie, presaram peste carne verdeturi aromate si servim cu rosii cherry.
Pofta buna si o seara frumoasa sa aveti.
O reteta propusa de blogul timeaioo.blogspot.ro
|