Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru cornulete pufoase cu rahat:Intr-un castron am amestecat cele 2 galbenusuri impreuna cu crema de branza. Am amestecat bine, am adaugat apoi otetul si smantana, dupa care am inglobat faina amestecata cu praful de copt, sare nu am mai adaugat caci era destul de sarata crema de branza. Am obtinut o mingiuta de aluat pe care am dat-o la frigider pentru o ora. Am scos aluatul de la frigider si l-am framantat de mai multe ori pana am obtinut un aluat fin si matasos numai bun de modelat. Din el am taiat triunghiuri, am taiat bastonase rahatul si cu el am umplut triunghiurile. Am dat cornuletele la cuptorul incins pana s-au rumenit usor. Imediat ce le-am scos din cuptor le-am dat prin zaharul pudra amestecat cu zaharul vanilat. S-au copt foarte repede si tare frumos. Am gustat cateva calde...iar cu restul ne-am delectat toti ai casei dimineata la cafea..A doua zi s-au pastrat la fel de pufoase si usoare.
O reteta propusa de blogul andreeachinesefood.blogspot.ro