Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru clatite din fulgi de ovaz:
    2 cani lapte vegetal o cana fulgi de ovaz o cana faina integrala de grau 2 linguri ulei (plus pentru prajit) o lingurita sare daca vreti: o lingurita miere
Mod de preparare clatite din fulgi de ovaz:

Reteta e foarte simpla: se pun toate ingredientele in blender, se omogenizeaza intr-o pasta destul de grosuta, de consistenta smantanii usor lichide. Se incing o tigaie de teflon, turnati aluatul cu un polonic, aveti grija sa-l intindeti cat mai subtire, rotiti tigaia pentru asta (stiti voi cum si de ce, nu trebuie sa intru in amanunte) si se coc una cate una in foarte putin ulei. Le-am mancat cu diverse umpluturi: dulceata de afine, mar ras cu scortisoara, banana rasa cu scortisoara, pasta tahini cu miere - cat ne tine imaginatia gasim gramada de variante.

Cititi mai multe retete delicioase pe blogul casutalaurei.blogspot.com