Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru pizza de post:

Aluat de pizza subtire:

    470 g faina 350 ml apa 1.25 lingurita drojdie 2 lingurite ulei 1 lingurita sare

Pe deasupra am pus cam toate legumele care ne plac:

    200 g masline rondele 350 g ciuperci 1 ardei rosu 1 ceapa 1 rosie 1/2 ardei verde 1 cutie de porumb ketchup sau sos de rosii ulei, cimbru, busuioc
Mod de preparare pizza de post:

In timp ce se facea aluatul, am spalat ciupercile si le-am stropit cu zeama de lamaie. Am taiat ardeii fasii, iar ciupercile, ceapa si rosia le-am taiat rondele.
Aluatul l-am intins pe o suprafata acoperita cu faina si l-am pus in tava unsa un ulei. Pe deasupra am uns aluatul cu ulei de masline aromat si ketchup. Am pus legumele in straturi: ardei, ceapa, ciuperci, rosii, masline si porumb. Peste am stropit cu ulei de masline aromat, busuioc, cimbru si putina sare.
Dam la cuptorul incins la 180 de grade si lasam aproximativ 45 de minute.
Iata si rezultatul final, care are aproximativ 190 calorii la fiecare 100 de grame.

Pe blogul furnicuti.blogspot.ro veti descoperi si alte retete delicioase.