Timp de preparare: 1 - ore

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru ciocanele de pui cu zucchini si coriandru:
    10-12 ciocanele de pui 500 g ciuperci 2 zucchini 2 ardei kapia 50 ml vin alb 1 lingurita rasa seminte de coriandru 1 legatura de patrunjel 50 ml ulei 1 cutie cu rosii cuburi 3-4 catei de usturoi,curatati


Mod de preparare ciocanele de pui cu zucchini si coriandru:

Curatam si spalam copanelele de pui. In ulei incins calim puiul frecat cu sare, piper si presarat cu boabele de coriandru care o sa-i dea o aroma exceptionala. Zdrobim cu lama cutitului cateii de usturoi si-i punem peste pui.
Dovleceii si ardeii se taie bastonase subtiri, ciupercile le feliem si le adaugam la mancare. Turnam vinul si lasam sa fiarba totul la foc mic, acoperit cu capac, pentru 10 minute.
Cand legumele sunt al dente punem rosiile si mai lasam 5-6 minute.
Servim preparatul cald, ornat cu patrunjel.


Pofta buna!

Mai multe retete delicioase pe blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro



O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)