Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru piept de pui umplut cu spanac si fromage bleu:
Mod de preparare piept de pui umplut cu spanac si fromage bleu:
Spanacul se spala bine in mai multe ape si se fierbe cat e nevoie in apa cu sare, iar cand e gata se scurge de apa daca e cazul. Tocam ceapa marunt si o calim in ulei, apoi adaugam spanacul fiert si mai lasam 5 minute. Condimentam dupa gust. Taiem bucatele branza.
Pieptul de pui se lasa intreg si se bate ca pt snitel. Se sareaza si se pipereaza.
Pe fiecare bucata de piept punem spanac si bucatele de fromage bleu, apoi rulam. Legam ruladele fie cu ata alimentara, fie le prindem cu scobitori.
Ungem o tava cu ulei de masline si asezam ruladele. Dam tava la cuptor pentru o ora pana se rumenesc ruladele. Dovlecelul il taiem rondele si il coacem pe gratar.
Servim pieptul de pui umplut, taiat felii, pe pat de dovlecel stropit cu zeama de lamaie si impreuna cu masline.
O reteta propusa de: Andreea Mihaela Lazar (andu4bidden)