O delicioasa supa de gaina cu taitei preparati in casa. Excelenta in zilele racoroase de iarna.
Timp de preparare: aprox 2 - ore
Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru ciorba de gaina cu taitei de casa:
1/2 patrunjel
| 1/2 pastarnac
| 2 cepe
| 1-2 ardei rosu
| 1-2 ardei alb
| o bucatica telina
| 2-3 morcovi
| 1 gaina
| apa
| sare
| suc de rosii
| bors
| leustean sau frunze de telina
Pentru taitei : un ou, sare, faina
Mod de preparare ciorba de gaina cu taitei de casa:
Se spala si se pune la fiert gaina cu sare ( + o ceapa intreaga, si cate o bucata de albitura). Legumele se spala si se taie bucatele mici. Oul se bate putin, se adauga sarea si faina pana devine un aluat, apoi se intinde bine si se lasa la uscat, dupa care se taie fideluta. Dupa ce a fiert carnea, se adauga legumele, si dupa inca putin timp si taiteii. Cand e aproape gata se pune suc de rosii si bors dupa gust, iar apoi verdeata taiata marunt cand stingem focul.
O reteta propusa de: cristina CHIVU (crissam05)
Te-ar putea interesa și:
Socată rețeta - cum se face socata tradițională și parfumată, cu miere și drojdie (sau fără)
Mâncare de ciuperci - Tocăniță delicioasă cu ceapă și usturoi
Sos tartar - rețeta clasică și variante moderne ale unui sos fin, desăvârșit
Clătite americane - Rețetă originală și variante delicioase
Rețetă panna cotta - Desertul italian cremos și delicios
Cea mai simplă rețetă de cozonac de Paște recomandată de influencerul Andreea Olăraș
5 rețete de deserturi care îți vor aduce aminte de copilărie
Mâncare de spanac - rețete delicioase, simple, și cele mai bune sfaturi pentru preparare
Cornulețe de post - rețeta pentru cele mai fragede și delicioase cornuri
Ouă umplute cu pate - aperitivul festiv, de nelipsit de pe masa de Paște. Rețeta clasică și variante delicioase de ouă umplute
Pască cu brânză - desertul care simbolizează Învierea lui Hristos. Rețeta tradițională și rețete fără aluat
Spaghete carbonara - Rețeta autentică italiană, simplă și rafinată, dar și variante populare de spaghete carbonara cremoase
Rețetă mămăligă - Cum se face mămăliga perfectă
Tort de post - Rețeta delicioasă și simplă pentru un desert vegan fabulos
Știuca la cuptor: Rețete delicioase și sfaturi pentru o preparare perfectă
Terci de ovaz - Rețetă, beneficii și variante delicioase
Smântână pentru frișcă - Cum să prepari frișca perfectă
Dovlecei pane - rețetă simplă și delicioasă
Macarons - rețetă originală și sfaturi pentru preparare
Macaroane cu brânză - Rețete delicioase și ușor de preparat cu paste cu brânză la cuptor
Rețete brownie - prăjitura cu ciocolată delicioasă și ușor de preparat
Mâncare de dovlecei - Rețete delicioase cu dovlecei și tocănițe de dovlecei
Prăjitură cu prune - Rețete delicioase și rapide pentru desert
Rețete papanași - cum să faci cei mai delicioși papanași prăjiți și papanași cu brânză
Piure de cartofi - rețeta simplă, cremoasă, delicioasă
Dulceata de capsuni - Reteta bunicii si sfaturi pentru preparare
Chec pufos traditional - Reteta bunicii. Chec pufos 2 tavi
Maioneza de casă - rețeta perfectă și sfaturi pentru prepararea unei maioneze cremoase
Friptură de Miel la Cuptor, fragedă, arămie și bună de te lingi pe degete - Rețeta Tradițională Românească
Piept de pui la cuptor - rețete delicioase și sfaturi pentru obținerea unui preparat aromat și suculent, deloc fad
|