Timp de preparare: 60 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru fursecuri cu rahat:
    1 pachet de unt 1 cana cu miere (200 de grame de miere) forme pentru fursecuri (se gasesc in comert) 2 oua de gaina 1 ceasca de lapte coaja de la o lamaie, 2 pliculete cu zahar vanilat 300 grame de faina alba 1 plic de praf de copt


Mod de preparare fursecuri cu rahat:

Se amesteca untul cu mierea si cu cele doua oua. Se varsa apoi laptele cald, se face o pasta, se adauga faina (in faina folosita se adauga praful de copt nestins). Se adauga zaharul vanilat si coaja de lamaie. Se face o coca, aluatul se lasa in frigider o jumatate de ora. Apoi se intinde aluatul, se taie in forme. Fursecurile se pot orna cu bucatele de rahat turcesc, nuci sau alune zdrobite.

Se presara faina intr-o tava termorezistenta, in acest timp se preincalzeste cuptorul, dupa care se pun fursecurile in tava, care vor sta in cuptorul cald, la foc moderat, o jumatate de ora.


Pofta buna sa aveti!

Aceasta reteta a fost propusa de blogul ideidelicioase.blogspot.ro


O reteta propusa de: Idei Delicoase (BlogulIdeiDelicioase)