16 Ianuarie 2013 publicat în Retete culinare 21 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
In ziua de azi, retetele sunt mereu ilustrate si de cele mai multe ori alegem cu ochiul ce sa gatim. De aceea, cand gatesc dupa o reteta neilustrata - lucru atat de banal in trecut! - simt un entuziasm mai mare, ca in fata necunoscutului, pentru ca nu stiu cum o sa arate produsul final. Asa a fost si cand am incercat budinca de mere a Sandei Marin. Si a iesit o nebunie de desert, delicat, aromat. De nerefuzat!

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru budinca de mere:

  • 500 gr mere
  • 6 oua
  • 150 gr unt
  • 150 gr zahar vanilat
  • 100 gr faina
  • esenta de rom
  • putin unt pentru uns forma

Mod de preparare budinca de mere:

Merele curatate se dau pe razatoare si se amesteca cu romul. Bateti albusurile spuma.

Intr-un vas amestecati ouale, zaharul si untul. Integrati faina treptat, apoi merele si spuma.

Turnati amestecul in forme ceramice termorezistente unse cu unt si dati la cuptor pentru aproximativ o ora.

Budinca se rastoarna pe farfurii si se serveste cu zahar amestecat cu scortisoara si bucatele de migdale.

O reteta oferita de blogul amainbucatarie.blogspot.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri