Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru ciorba de zarzavat cu afumatura:
    300-400 g varza proaspata 2 morcovi 2 cartofi 1 ceapa mica 1 bucata mica radacina patrunjel(eu am avut o radacina f. mare de patrunjel si am taiat o bucatica din ea) 400 g coaste afumate de porc (puteti folosi orice carne afumata) 200 g carne porc proaspata (optional) 330 ml bulion (atata are sticla mea) 6 rosioare congelate (optional) patrunjel verde sare smantana (optional)
Mod de preparare ciorba de zarzavat cu afumatura:

Punem carnea spalata si portionata la fiert in 3-4 litri apa. Cand este fiarta carnea, adaugam zarzavatul taiat dupa bunul plac, continuam fierberea, potrivim de sare. Daca a fiert zarzavatul, se adauga bulionul se mai da cateva clocote, se stinge focul si se presara verdeata. Se poate servi cu smantana adaugata in farfurie. E foarte gustoasa cu ceapa rosie! Timpul pt preparare este de aproximativ 2 ore, timp necesar fierberii afumaturii.

Pentru a descoperi si alte retete vizitati blogul dulcesarat.blogspot.ro