Dificultate: redusa Ingrediente necesare pentru mancarea de fasole verde cu piept de pui:
    2 pulpe intregi taite in doua 1 ceapa maricica 1 ardei rosu 300 gr fasole verde cimbru piper sare 100 gr pasta de tomate putin ulei 3 linguri de smantana grasa
Mod de preparare mancare de fasole verde cu piept de pui:

Caliti ceapa tocata marunt impreuna cu ardeiul si puiul, pana incepe sa se rumeneasca pielea de pe pui. Atunci stingeti cu apa cat sa acopere puiul si lasati sa fiarba la foc mic.
Timpul de fierbere depinde mult de cat de tare e carnea, deci mai verificati din cand in cand si mai adaugati apa daca e cazul.

Cand vedeti ca s-a mai inmuiat carnea, adaugati si fasolea, pasta de tomate si condimentele dupa gust.

Se serveste cu paine proaspata sa nu se piarda deloc din sos.

Pe blogul amainbucatarie.blogspot.ro veti descoperi si alte retete gustoase.