Timp de preparare: 60 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru ciorba de peste:
    un crap de 3-4 kilograme putina sare o jumatate de litru bors jumatate de litru de suc de rosii 3-4 linguri de orez alb apa pentru fiert 3-4 morcovi 2-3 cepe potrivite 1 legatura de verdeata pentru decor 1 radacina de telina potrivita 2 ardei grasi medii


Mod de preparare ciorba de peste:

Se spala pestele, se curata, se inlatura coada si capul care se vor folosi la ciorba de peste. Se scot branhiile de la peste. Se pune apa la fiert cu putina sare, se adauga legumele spalate si tocate foarte marunt.
Se adauga coada si capul pestelui. Cand ochii de la peste au fiert (ies afara), se scoate pestele si se da deoparte, se adauga putin orez, se mai lasa ciorba sa fiarba, se adauga borsul si sucul de rosii. La final, inainte de servire, se adauga capul si coada pestelui, dupa care se presara putina verdeata tocata marunt (1 legatura mica).


Pofta buna!

O reteta oferita de blogul ideidelicioase.blogspot.ro


O reteta propusa de: Idei Delicoase (BlogulIdeiDelicioase)