Timp de preparare: 1 - ore

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru placinta cu somon si spanac:

Aluatul :

    150 gr. branza de vaca 175 faina 1 galbenus sare 70 gr. spanac 70 gr.unt

Umplutura:

    400 gr. somon proasapat ( doua fileuri) 30 gr. stafide 20ml.rom doua linguri (75gr.) ricota


Mod de preparare placinta cu somon si spanac:

Pentru aluat: se amesteca in ordine faina cu untul, sare, branza, galbenusul, spanacul. Se face un aluat potrivit care se lasa la frigider 30 minute.
Se intinde pe plansa si se aseaza primul file de somon in prealabil condimentat cu sare, ricota si stafidele inmuiate in rom, urmeaza cel de-al doilea file de somon si se uneste aluatul. Se da la cuptor la 190 grade pentru 45 minute. Pofta Buna.
 


O reteta propusa de: felicia pasca (cfelicia2003)