Timp de preparare: 60 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru supa-crema de legume cu ghimbir:
    1-2 linguri cu ghimbir ras sare dupa gust apa pentru fiert 3 morcovi mari 3 cartofi medii 2 radacini de telina mici 1 legatura de patrunjel tocata marunt 2 radacini de patrunjel potrivite 2 radacini de pastarnac medii 1 sfecla rosie medie 2 linguri cu ulei de floarea-soarelui putina verdeata de decor


Mod de preparare supa-crema de legume cu ghimbir:

Se spala si se curata legumele, se pun intr-o oala, la fiert. Se adauga sare dupa gust si apa cat sa acopere legumele. Se adauga ghimbirul si uleiul. Inainte de final, se paseaza legumele cu blenderul pana ce se obtine o supa cremoasa. Se potriveste cu sare si se presara putina verdeata prospat tocata (1 legatura de patrunjel).
 


Se poate servi cu crutoane.

Pofta buna!


O reteta oferita de blogul ideidelicioase.blogspot.ro


O reteta propusa de: Idei Delicoase (BlogulIdeiDelicioase)