Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru pulpa de porc la cuptor:
    1 kg pulpa de porc 5-6 catei de usturoi sare, piper oregano, maghiran, roinita 2 cepe 2 morcovi 1 ardei rosu ulei de masline
Mod de preparare pulpa de porc la cuptor:

Taiem verdeturile marunt, le amestecam cu putin ulei de masline, sare si piper. Carnea spalata si crestata o tavalim prin mixul de condimente si o lasam asa la rece o jumatate de ora sau o ora. Usturoiul taiat in doua il punem in crestaturile carnii si pe o parte si pe alta.
Asezam carnea in tava unsa cu ulei de masline.
De jur imprejur asezam ceapa taiata in doua, morcovii taiati in buc de 2 cm si ardeiul feliat.
Saram si piperam usor deasupra si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de aprox 50 min.
Dupa aprox 25 min intoarcem carnea de pe o parte pe alta.
Scoatem din cuptor si feliem.
Servim cu garnitura de cartofi sau orice alta garnitura dorim.

Pentru a descoperi alte retete interesante accesati blogul timeaioo.blogspot.ro