Timp de preparare: 120 - min

Dificultate: redusa Ingrediente necesare pentru muschiulet de porc cu ciupercute si pere:
    500 gr muschiulet de porc 2 pere 2 cepe rosii 1 ardei gras 300 gr ciupercute Champignon 50 ml ulei de masline 2 lingurite sare sau dupa gust tarhon uscat frunzulite de patrunjel proaspat piper catei de usturoi


Mod de preparare muschiulet de porc cu ciupercute si pere:

Muschiuletul l-am taiat in 3 bucati pe care le-am crestat si am pus in spatii feliute de usturoi. L-am sarat si i-am dat piper.
Ciupercutele le-am spalat si le-am lasat asa intregi.

Ardeiul l-am taiat felii mai mari, iar cepele le-am taiat in sferturi.

Toate ingredientele de mai sus le-am pus intr-o tava termorezistenta, am turnat putin ulei de masline peste ele si am presarat tarhon uscat si maruntit.

Am lasat la cuptor cam 1 ora.

Intre timp, am pregatit si orezul, asa: am fiert orezul in apa in care am pus sare si o lingurita de curry.

Am servit muschiuletul cu orezul curry si inainte am presarat cateva frunzulite de patrunjel.



O reteta propusa de: Andreea Mihaela Lazar (andu4bidden)