Incerc incet, incet sa elimin mancarea prajita, e greu al naibii dar cateodata reusesc.
Snitelele la cuptor chiar daca sunt putin mai uscate sunt la fel de delicioase si mai ales sanatoase. Si daca va place crocantul sigur o sa apreciati si aceste snitele la cuptor.
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru snitele de pui la cuptor:
2 buc piept de pui dezosat adica pieptul de la doi pui (eu din fericire am avut de curte)
| 2 oua
| 3 linguri lapte
| faina
| pesmet
| sare si piper
Mod de preparare snitele de pui la cuptor:
Spalam si feliem pieptul de pui. Batem usor feliile de carne cu ciocanul de snitele apoi saram si piperam fiecare felie.
Pregatim 3 farfurii: una cu ou batut amestecat cu laptele, una cu faina si una cu pesmet.
Dam fiecare bucata de carne pe rand prin faina, ou si apoi pesmet.
Asezam snitelele intr-o tava mare tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la 180 grade timp de 30-35 minute. Dupa 15 minute intoarcem carnea de pe o parte pe alta si le mai lasam aprox 15 min.
Sugestie de servire:
- cartofi fierti cu paprika si ceapa rosie
- sos: 2 lingurite mustar cu 3 lingurite sos chili
Pofta mare!
O reteta recomandata de blogul timeaioo.blogspot.ro
Te-ar putea interesa și:
Socată rețeta - cum se face socata tradițională și parfumată, cu miere și drojdie (sau fără)
Mâncare de ciuperci - Tocăniță delicioasă cu ceapă și usturoi
Sos tartar - rețeta clasică și variante moderne ale unui sos fin, desăvârșit
Clătite americane - Rețetă originală și variante delicioase
Rețetă panna cotta - Desertul italian cremos și delicios
Cea mai simplă rețetă de cozonac de Paște recomandată de influencerul Andreea Olăraș
5 rețete de deserturi care îți vor aduce aminte de copilărie
Mâncare de spanac - rețete delicioase, simple, și cele mai bune sfaturi pentru preparare
Cornulețe de post - rețeta pentru cele mai fragede și delicioase cornuri
Ouă umplute cu pate - aperitivul festiv, de nelipsit de pe masa de Paște. Rețeta clasică și variante delicioase de ouă umplute
Pască cu brânză - desertul care simbolizează Învierea lui Hristos. Rețeta tradițională și rețete fără aluat
Spaghete carbonara - Rețeta autentică italiană, simplă și rafinată, dar și variante populare de spaghete carbonara cremoase
Rețetă mămăligă - Cum se face mămăliga perfectă
Tort de post - Rețeta delicioasă și simplă pentru un desert vegan fabulos
Știuca la cuptor: Rețete delicioase și sfaturi pentru o preparare perfectă
Terci de ovaz - Rețetă, beneficii și variante delicioase
Smântână pentru frișcă - Cum să prepari frișca perfectă
Dovlecei pane - rețetă simplă și delicioasă
Macarons - rețetă originală și sfaturi pentru preparare
Macaroane cu brânză - Rețete delicioase și ușor de preparat cu paste cu brânză la cuptor
Rețete brownie - prăjitura cu ciocolată delicioasă și ușor de preparat
Mâncare de dovlecei - Rețete delicioase cu dovlecei și tocănițe de dovlecei
Prăjitură cu prune - Rețete delicioase și rapide pentru desert
Rețete papanași - cum să faci cei mai delicioși papanași prăjiți și papanași cu brânză
Piure de cartofi - rețeta simplă, cremoasă, delicioasă
Dulceata de capsuni - Reteta bunicii si sfaturi pentru preparare
Chec pufos traditional - Reteta bunicii. Chec pufos 2 tavi
Maioneza de casă - rețeta perfectă și sfaturi pentru prepararea unei maioneze cremoase
Friptură de Miel la Cuptor, fragedă, arămie și bună de te lingi pe degete - Rețeta Tradițională Românească
Piept de pui la cuptor - rețete delicioase și sfaturi pentru obținerea unui preparat aromat și suculent, deloc fad
|