Timp de preparare: 70 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru pulpe de pui cu miere:
    3 pulpe de pui (sau cate doriti) o ceasca pesmet o lingura paprica (bia dulce) o lingura miere o lingura unt topit 30 ml ulei o ceasca orez un morcov o ceapa rosie un pumn patrunjel 2 cesti apa un ardei gras un pastarnac o felie de telina piper, sare unt pentru uns tava de cuptor


Mod de preparare pulpe de pui cu miere:

Se amesteca pesmetul cu paprica si sare. Intr-un alt vas se amesteca mierea cu untul topit in prealabil. Si se pregateste un vas de cuptor pe care-l ungem putin cu unt.
Pulpele de pui se taie pe din doua, se ung cu miere si unt si apoi se tavalesc prin pesmet. Se aseaza in tava si se lasa la cuptor 45-50 de minute, pana capata o nuanta maronie si se rumenesc.
Servim pulpitele cu miere cu un orez gustos cu diverse legume pe care-l pregatim asa:
Punem orezul la fiert cu 2 cani de apa si cu sare. Fierbem legumele legumele intregi si apoi le taiem cubulete mici, inafara de ardeiul gras si ceapa pe care le calim in putin ulei. Amestecam orezul cu toate legumele, condimentam si presaram patrunjel deasupra.
Pofta buna!


O reteta propusa de: Andreea Mihaela Lazar (andu4bidden)