Timp de preparare: 20 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente ciocolata calda de casa:
     2 linguri cu pudra de cacao 2 linguri cu zahar alb 1 lingura cu faina alba  200 de ml de lapte de vaca
Mod de preparare ciocolata calda de casa:

Zaharul se amesteca cu faina, se adauga incet laptele si cacaua si se transfera intr-un vas termorezistent. Vasul va sta la foc mic, in tot acest timp se amesteca mereu, pentru ca faina sa se dizolve complet si sa lege ciocolata.

Aveti grija insa! Caldura va face ca laptele sa se umfle! Asa ca vedeti sa nu dea in foc. Ciocolata se serveste calda impreuna cu, eventual, biscuiti, fursecuri sau bezele.


O reteta propusa de blogul ideidelicioase.blogspot.ro


O reteta propusa de: Idei Delicoase (BlogulIdeiDelicioase)

Aceasta reteta participa la concursul: Castiga ustensile pentru bucatarie de la Dr Oetker! Participa si tu!