5 / 6

Gnocchi cu spanac si ricotta

Dificultate: medie

Ingrediente necesare pentru gnocchi cu spanac si ricotta:

  • 150-170 gr Ricotta 
  • 2 oua
  • 200 grame de spanac tocat
  • 100 grame de faina
  • 80 de grame de branza Basky de la Lactitalia
  • o mana de patrunjel verde
  • 1 catel de usturoi
  • putina nucsoara
  • sare

Mod de preparare gnocchu cu spanac si ricotta:

Pregatiti ingredientele pentru preparare: dezghetati spanacul si razaliti parmezanul. Tocati patrunjelul si usturoiul. Intr-un bol amestecati bine toate ingredientele.

Intr-un vas lat puneti apa la fiert si cu lingura formati galuste pe care le introduceti in apa clocotita. Cand galustele se ridica la suprafata, mai lasati 2-3 minute sa fiarba si apoi scoateti-le si scurgeti-le.

Gnocchi se pot servi cu diferite sosuri sau, in cazul de fata, puteti pastra putin parmezan care il presarati deasupra si serviti gnocchi ca atare.
 

O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri