ghid pentru o viaţă împlinită

Sa ne dregem dupa sarbatori! 5 retete de ciorbe de sezon

slide-ul 1 / 5
Sa ne dregem dupa sarbatori! 5 retete de ciorbe de sezon: Ciorba de legume cu bors

Ciorba de legume cu bors

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru ciorba de legume:

  • 2 morcovi
  • 2 buc pastarnac
  • 2 cepe mici
  • 1 gogosar
  • 3 cartofi
  • 1/2 gulie mare sau o gulie mai mica
  • 1 rosie decojita
  • sare de mare
  • piper
  • 2.5 l apa
  • 1 lingurita cu varf bors magic cu leustean
  • patrunjel verde

Mod de preparare ciorba de legume cu bors:

Punem apa la fiert intr-un vas de aprox 2.5 l. Spalam si curatam legumele. Morcovii si pasarnacul ii taiem rondele iar ceapa si gogosarul tocate marunt. Cand fierbe apa turnam legumele si lasam la fiert la foc potrvit. Adauagm si gulia taiata cubulete.
Sare si piper punem dupa gust.
Cand legumele sunt semifierte adaugam rosia decojita si taiata marunt si cartofii taiati cubulete.
Cand s-au fiert si cartoii adaugam borsul si lasam sa mai dea o data in clocot.
Luam de pe foc si adaugam patrunjelul tocat marunt.
Se poate servi cu smantana!

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul timeaioo.blogspot.ro/

Voteaza reteta:

Scor: 4.43 din 7 voturi
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Twitter

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Sa ne dregem dupa sarbatori! 5 retete de ciorbe de sezon.