ghid pentru o viaţă împlinită

Sa ne dregem dupa sarbatori! 5 retete de ciorbe de sezon

slide-ul 2 / 5
Sa ne dregem dupa sarbatori! 5 retete de ciorbe de sezon: Bors polonez

Bors polonez

Incepeti prin a fierbe aproximativ 1 kg de carne de pui, sarati si spumati.
Adaugati apoi 300 gr. de sfecla rosie, 300 gr. de varza alba, 500 gr. cartofi, 100 gr. morcovi, 300 gr. conopida si o ceapa.
Dupa ce au fiert legumele, adaugati si borsul si eventual (daca doriti) si pasta de tomate. Eu una nu am pus pentru ca mi-a fost mila sa stric culoarea frumoasa data de sfecla rosie.

E o ciorba acrisoara, numai buna de consumat dupa sarbatori.

O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/

Voteaza reteta:

Scor: 4.43 din 7 voturi
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Twitter

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Sa ne dregem dupa sarbatori! 5 retete de ciorbe de sezon.