Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru couscous cu ciuperci:
    250 g couscous 1 ceapa 200 g ciuperci ulei, sare, piper si vegeta patrunjel

Mod de preparare couscous cu ciuperci:

Intr-o oala, cu apa si sare se fierbe cuscusul conform timpului de pe ambalaj, circa 5-6 min. Dupa ce sa fiert, se scurge si se da deoparte. Intr-o tigaie se pune ulei si se caleste ceapa, apoi se adauga ciupercile taiate mai marunt, se calesc bine, apoi se adauga cuscusul scurs. Daca mai e nevoie se mai adauga putina apa fierbinte si se lasa sa se imbine aromele, se condimenteaza cu sare, piper si vegeta dupa gust. La sfarsit se adauga patrunjel.



O reteta propusa de: Elke Dvornic (Elke_Dvornic_1)

Aceasta reteta participa la concursul: Castiga ustensile pentru bucatarie de la Dr Oetker! Participa si tu!