Timp de preparare: 1 - ore

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru supa minestrone:

    4 litri de apa 500 g ciuperci proaspete 2 morcovi 1 pastarnac 1 capatana de telina 4 cartofi 400 g rosii cuburi 100 g unt 1 legatura patrunfel 100 g paste mici smanatana dresa cu galbenus de ou(optional) parmezan(optional) sare si piper

Mod de preparare supa minestrone

Spalam legumele. Punem apa la fiert cu sare, morcovii, telina, pastarnacul si cartofii taiati. Lasam 10 minute. Adaugam rosiile si pastele.
Separat, am spalat ciupercile, le-am taiat felii si le-am inabusit in unt cu putina sare si piper.
Cand legumele au fost aproape fierte am adaugat ciupercile impreuna cu sosul lasat si am lasat sa dea cateva clocote.
Inainte de a servi, presaram patrunjel tocat fin si parmezan.
Daca doriti, puteti drege supa cu galbenus si smantana.

Pur si simplu, delicioasa!

Pofta buna!


O reteta propusa de blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro


O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)