ghid pentru o viaţă împlinită

Ce gatim in weekend? Meniu de post

slide-ul 1 / 4
Ce gatim in weekend? Meniu de post: Ciorba de legume

Ciorba de legume

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru ciorba de legume:

  • 2.5 -3 l apa
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei mic verde
  • 1 gulie
  • 1 felie telina
  • 1 varza mica
  • un cub de legume sau o lingurita vegeta
  • sare si piper dupa gust
  • 200 ml suc de rosii
  • frunze de telina
  • frunze de patrunjel

Mod de preparare ciorba de legume:

Mai intai punem vasul cu apa la fiert.Legumele le curatam si le spalam. Tocam ceapa si ardeiul marunt iar morcovul, gulia si telina le taiem felii/rondele. Cand fierbe apa adaugam legumele si lasam la fiert la foc mic. Cand legumele sunt pe jumatate fierte adaugam varza taiata, adaugam cubul de legume si potrivim cu sare si piper.

Lasam sa fiarba in continuare si cand sunt toate legumele fierte adaugam sucul de rosii si frunzele de telina tocate marunt si mai lasam sa dea o data in clocot. Oprim focul si adaugam patrunjelul tocat marunt.
Servim cald cu ardei iute.

O reteta recomandata de blogul timeaioo.blogspot.ro/

Voteaza reteta:

Scor: 5 din 3 voturi
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Twitter

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ce gatim in weekend? Meniu de post.

 
Setari Cookie-uri