4 / 6

Julie si Julia. 365 de zile, 524 de retete, o micuta bucatarie de apartament - Julie Powell

 Ajunsa la varsta de 30 de ani si impotmolita intr-o slujba de secretara fara perspective, Julie Powell se hotaraste sa demareze un ambitios proiect: sa gateasca intr-un an 524 de retete din cartea Mastering the Art of French Cooking, scrisa de nonconfor¬mista Julia Child. Numai ca retetele nu sunt nici simple, nici putine si nici foarte clar explicate.

Julie se pune pe gatit si — la sugestia lui Eric, sotul sau (care se manifesta sur¬prinzator de tolerant si iubitor) — incepe sa si consem¬neze aventurile gastronomice pe un blog, spre deliciul cititorilor ei. Intalnirea dintre Julie si Julia se dovedeste a fi un punct de cotitura. Arta de a gati se transforma treptat in arta de a trai frumos. Retetele se succed ametitor, cu gusturi si arome tot mai diverse si mai complicate, cititorul descoperind in cele din urma reteta bucuriei — adica insasi esenta vietii.

Teribil de sincera, amuzanta, ironica si spon¬tana, Julie Powell isi asterne viata pe hartie. Ceea ce rezulta e o carte savuroasa despre fericirea aflata la indemana. Si despre cum putem gasi implinirea cautand o simpla iesire din rutina.

Pret: 29.75 lei

Carte disponbila in magazinul libris.ro

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri