Timp de preparare: 1 - ore

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru rulada de biscuiti cu crema de cocos:

Ingrediente pentru 2 foi :

    500 g biscuiti pettit beurre 400 ml lapte 50 g cacao 2-3 linguri de zahar
Crema de cocos:
    1 pachet de unt 100 g nuca de cocos razuita 200 g zahar pudra vanilat


Mod de preparare rulada de biscuiti cu crema de cocos:

Mod de preparare foi:

Se fierbe laptele cu cacao si zahar.
Se zdrobesc cat mai fin biscuitii( se pot macina la robot) si peste ei adaugam lichidul, aproape rece.
Framantam foarte bine compozitia si o impartim in doua.
Intindem aluatul intre folie alimentara si intindem cu sucitorul o foaie.

Crema:

Batem untul spuma cu zaharul pudra si adaugam nuca de cocos. Amestecam foarte bine pana se omogenizeaza.
Aceasta crema o impartim in doua, pentru cele doua foi de aluat si intindem o parte peste o foaie. Rulam strans in folie si dam la frigider .
Scoatem rulada din folie si o feliem .
Foarte buna!

O reteta propusa de blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/
 


O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)