Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru bruschete cu sos de usturoi si branza de capra:

 

    6 felii de bagheta 1 capatana de usturoi cateva felii de proscuitto 100 g branza de capra salata verde 2-3 linguri ulei de masline
Mod de preparare bruschete cu sos de usturoi si branza de capra:

Punem capatana de usturoi, intreaga, la cuptorul dat la minim si o lasam sa se coaca aproximativ o ora. Asteptam sa se raceasca si scoatem cateii de usturoi intr-un bol. Pasam cu furculita si amestecam cu uleiul de masline.
Ungem feliile bagheta cu sosul, deasupra asezam feliile de branza de capra si asezam intr-o tava. Coacem aproximativ 10 - 15 minute la cuptor, la 170 de grade, apoi pornim grillul si rumenim 2-3 minute, pentru a prinde o culoare frumoasa.
Cand se racoresc putin, asezam peste bucatile de paine cu branza fasii de prosciutto si salata verde, iar gustarea este gata :)

O reteta recomandata de blogul furnicuti.blogspot.ro