Timp de preparare: 1 - ore

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru friptura de pui:
    10 pulpe de pui 1 pahar de vin alb sec 100 ml ulei de masline 3 linguri de mustar cu hrean cimbru boia de ardei iute afumata 1 lingurita cu mirodenia de la Fuchs( de obicei nu folosesc dar acum nu m-am putut abtine) :( sare si piper


Mod de preparare friptura de pui:

Spalam carnea, o ungem bine cu mustar si o lasam la rece timp de 2 ore.
O asezam apoi intr-o tava ,turnam uleiul si vinul, presaram condimentele dupa gust si dam totul la cuptor pentru 40-45 de minute.
Dupa ce carnea s-a rumenit frumos, scoatem bucatile pe un platou si servim alaturi de un pahar cu vin alb si Salata Coleslaw .:)
Pofta buna !

Reteta oferita de: calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/
 


O reteta propusa de: Adriana Dumitru (Adriana_Dumitru_1)