De cum a dat frigul, in familia noastra a inceput moda sandwich-urilor calde. Sunt perfecte pentru micul dejun pentru ca se prepara repede, sunt foarte gustoase si satioase. Acesta este cel mai simplu si banal
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru sandwich cald de toamna:
felii de paine alba (o felie per portie)
| felii sunca (o felie per portie)
| cascaval sau mozzarella (circa 30 – 40 grame per portie)
| rosii
| ardei gras
| ciuperci champignon spalate, curatate si feliate subtire
| sare
| piper
Mod de preparare sandwich cald de toamna:
Incingem cuptorul la 200 grade C.
Spala si curatam legumele, le feliem. Pregatim tava: fie o tapetam cu ulei si faina, fie folosim hartie de copt.
Asezam pe fiecare felie de paine cate o bucata de sunca si legumele; in mod normal, inainte de toate ung fiecare felie de paine cu putin unt dar acum n-am facut-o pentru ca rosiile proaspete vor contribui sigur la inmuierea feliei de paine.
Presaram sare, piper, punem deasupra feliile de cascaval /branza, coacem la cuptor cca 15- 20 minute. Ornam cu verdeata – busuioc, cimbru, rozmarim. Miam, miam, pofta buna!
Mai multe retete delicioase pe blogul casutalaurei.blogspot.com/
Te-ar putea interesa și:
Socată rețeta - cum se face socata tradițională și parfumată, cu miere și drojdie (sau fără)
Mâncare de ciuperci - Tocăniță delicioasă cu ceapă și usturoi
Sos tartar - rețeta clasică și variante moderne ale unui sos fin, desăvârșit
Clătite americane - Rețetă originală și variante delicioase
Rețetă panna cotta - Desertul italian cremos și delicios
Cea mai simplă rețetă de cozonac de Paște recomandată de influencerul Andreea Olăraș
5 rețete de deserturi care îți vor aduce aminte de copilărie
Mâncare de spanac - rețete delicioase, simple, și cele mai bune sfaturi pentru preparare
Cornulețe de post - rețeta pentru cele mai fragede și delicioase cornuri
Ouă umplute cu pate - aperitivul festiv, de nelipsit de pe masa de Paște. Rețeta clasică și variante delicioase de ouă umplute
Pască cu brânză - desertul care simbolizează Învierea lui Hristos. Rețeta tradițională și rețete fără aluat
Spaghete carbonara - Rețeta autentică italiană, simplă și rafinată, dar și variante populare de spaghete carbonara cremoase
Rețetă mămăligă - Cum se face mămăliga perfectă
Tort de post - Rețeta delicioasă și simplă pentru un desert vegan fabulos
Știuca la cuptor: Rețete delicioase și sfaturi pentru o preparare perfectă
Terci de ovaz - Rețetă, beneficii și variante delicioase
Smântână pentru frișcă - Cum să prepari frișca perfectă
Dovlecei pane - rețetă simplă și delicioasă
Macarons - rețetă originală și sfaturi pentru preparare
Macaroane cu brânză - Rețete delicioase și ușor de preparat cu paste cu brânză la cuptor
Rețete brownie - prăjitura cu ciocolată delicioasă și ușor de preparat
Mâncare de dovlecei - Rețete delicioase cu dovlecei și tocănițe de dovlecei
Prăjitură cu prune - Rețete delicioase și rapide pentru desert
Rețete papanași - cum să faci cei mai delicioși papanași prăjiți și papanași cu brânză
Piure de cartofi - rețeta simplă, cremoasă, delicioasă
Dulceata de capsuni - Reteta bunicii si sfaturi pentru preparare
Chec pufos traditional - Reteta bunicii. Chec pufos 2 tavi
Maioneza de casă - rețeta perfectă și sfaturi pentru prepararea unei maioneze cremoase
Friptură de Miel la Cuptor, fragedă, arămie și bună de te lingi pe degete - Rețeta Tradițională Românească
Piept de pui la cuptor - rețete delicioase și sfaturi pentru obținerea unui preparat aromat și suculent, deloc fad
|