Ingrediente necesare pentru supa de vita cu fidea:
1 kg carne vita cu os
5 morcovi
1 ceapa
2 patrunjei
1 pastarnac
1 buc telina
frunze patrunjel
arpagic pt servire
fidea de casa
Mod de preparare supa de vita cu fidea:
Punem la fiert intr-o oala incapatoare 4 litri de apa, sare, piper si carnea de vita. Lasam la fiert si apoi spumam bine. Cand carnea e fiarta pe jumatate adaugam ceapa, zarzavaturile taiate mai mari si frunzele de patrunjel. Lasam la fiert pana toate sunt fierte, o dam la o parte, scoatem osul si carnea(o taiem bucati mai mici, apoi o adaugam in supa) separat fierbem fideaua 1-2 minute apoi o strecuram si o trecem sub un jet de apa rece si o adaugam in supa. Daca e nevoie mai adaugam sare si piper. Servim fierbinte cu apragic maruntit, pofta buna!