2 / 4

Friptura de porc cu dulceata de pere

Dificultate: medie 

Ingrediente necesare pentru friptura de porc cu dulceata de pere:

  • o pulpa de porc
  • 1/2 cana de dulceata de pere
  • 3 linguri de sos Worcestershire
  • 1 lingurita chilli
  • 1 lingurita boia de ardei iute
  • piper

 

Mod de preparare friptura de porc cu dulceata de pere:

Ok, recunosc ca este o combinatie (din nou) cam putin obisnuita! Cand auzi de porc cu dulceata crezi ca este o gluma si daca ti se pune in fata o astfel de friptura esti sceptic.
ei bine, iata cum arata o astfel de combinatie! :)

Intr-o farfurie amestecati dulceata cu sosul si condimentele si ungeti pulpa de porc, dupa ce ati crestat-o in prealabil, avand grija sa ajung bine dulceata si in aceste crestaturi.
Dati la cuptor (unde dulceata se caramelizeaza) pana se coace carnea (depinde de marimea bucatii de carne) si serviti cu cartofi la cuptor si castraveti murati.

O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/

 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri