ghid pentru o viaţă împlinită

Cea mai buna leguma-i porcu'. 3 fripturi de porc

slide-ul 2 / 3
Cea mai buna leguma-i porcu'. 3 fripturi de porc: Friptura de porc cu dulceata de pere

Friptura de porc cu dulceata de pere

Dificultate: medie

Ingrediente necesare pentru friptura de porc cu dulceata de pere:

  • o pulpa de porc
  • 1/2 cana de dulceata de pere
  • 3 linguri de sos Worcestershire
  • 1 lingurita chilli
  • 1 lingurita boia de ardei iute
  • piper

Mod de preparare friptura de porc cu dulceata de pere:

Ok, recunosc ca este o combinatie (din nou) cam putin obisnuita! Cand auzi de porc cu dulceata crezi ca este o gluma si daca ti se pune in fata o astfel de friptura esti sceptic.
ei bine, iata cum arata o astfel de combinatie! :)

Intr-o farfurie amestecati dulceata cu sosul si condimentele si ungeti pulpa de porc, dupa ce ati crestat-o in prealabil, avand grija sa ajung bine dulceata si in aceste crestaturi.
Dati la cuptor (unde dulceata se caramelizeaza) pana se coace carnea (depinde de marimea bucatii de carne) si serviti cu cartofi la cuptor si castraveti murati.

O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/

Voteaza reteta:

Scor: 4 din 4 voturi
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Facebook Twitter

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cea mai buna leguma-i porcu'. 3 fripturi de porc.