Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru cotlete in piper cu salsa de rosii:

 

    4 cotlete de porc (cam 200 gr. per portie) boabe de piper asortate 300 gr. rosii cherry (rosii si galbene) 2 piersici o lamaie verde menta tocata sare, piper, zahar ulei de masline
Mod de preparare cotlete in piper cu salsa de rosii:

Intai pregatim salsa ca sa aiba timp ingredientele sa se impregneze de gust: taiem piersicile, scoatem samburii, pulpa o taiem cubulete. Amestecam cu rosiile cherry, deasupra stoarcem sucul de limetta, adaugam menta, ulei, asezonam cu sare, piper, zahar – toate dupa gust, bineinteles. Punem deoparte si lasam sa …se odihneasca nitel.

Intre timp pregatim cotletele: le saram, presaram deasupra boabele de piper, incingem o tigaie cu doua linguri de ulei de masline si prajim carnea pe o parte si pe cealalta pana prinde o minunata culoare rumena.

Servim cele doua (carnea si salata) alaturi si ne bucuram de un gust fresh si de o silueta usoara. Sa ne fie de bine!

O reteta recomandata de blogul http://casutalaurei.blogspot.com