4 / 5

Budinca de caise

Ingrediente necesare pentru budinca de caise:

  • 300 gr pireu de caise
  • 4 oua
  • 100 gr zahar
  • 50 gr smantana
  • putin unt

optional: iaurt gras, menta si fulgi de migdale pentru decor

Mod de preparare budinca de caise:


Bateti mai intai ouale cu zaharul, incorporati apoi smantana si pireul de caise.
Ungeti cu unt forme termorezistente in care sa coaceti budinca.

Intr-o tava inalta, puneti apa pana la jumatate si puneti-o la cuptor pana da in clocot. Atunci puneti vasele cu budinca la copt, direct in apa. In functie de marimea vasului folosit, e nevoie de 45 minute- 1 ora pentru ca budinca sa fie coapta bine.

Serviti cu iaurt, fulgi de migdale si putina menta.

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri